T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / GÜZELBAHÇE - Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ TANIŞMA ETKİNLİĞİ

Ekm

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığı´nın duyurusudur: 21.10.2017 Cumartesi günü saat 13:30 da okul yemekhanesinde ´´Okul Aile Birliği Toplantısı´´ yapılacaktır.Velilere duyurulur.

Selim YAŞAR

Okul Aile Birliği Başkanı

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü nedeniyle, öğrencilerimize özel pasta yapıp gönderen tedarikçimiz bu davranışıyla bizleri mutlu etmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencisi UMUT DEMİR, katıldığı turnuvada Ege bölge üçüncüsü olarak dönmüştür. Bu gururu yaşamamızda emeği geçenler tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Saygıyla ve gururla duyrulur.

Mrt

Değerli öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve gönüllülerimiz,

Okulumuzun yemekhanesine yemek tedarik eden firma değişmiştir. Yemek tedariğindeki çeşit sayısı arttırılmıştır. Mevcut öğrencilerimizin yemek tercihleri konusunda seçici olabildikleri göz önüne alındığında çeşit sayısının artmasının yararlı olacağı öngörülmektedir.

Saygıyla duyrulur.